HRT AS     

Velkommen til HRT AS.

HRT AS er et transportfirma med tilholdsted i Songdalen, 15 km vest for Kristiansand. Vi tar på oss det meste av transportoppdrag, men driver i hovedsak med distribusjon på Sørlandet, samt følgebil-, bud- og expresstjenester. Vi har faste ruter som dekker nesten hele Agder hver dag. Disse rutene har oppstart i Arendal og Kristiansand hver natt, slik at gods som skal sendes må hentes eller levers inn dagen i forveien. Vi garanterer da varen leveret påfølgende morgen/formiddag. Ruter i indre Agder dekkes nødvendigvis ikke hver dag. Ta kontakt vedrørende tidsfrister og leveringstidspunkt. Vi har også følgebil og expressbil operativ 24 timer i døgnet.

Vi ønsker å femstå som er seriøs og serviceinnstilt aktør i markedet, som ivaretar våre kunders ønsker og behov. Vi har en vakt og servicetelefon (480 43222) som alltid er åpen.

Vi har flere samarbeidspartnere lokalt, nasjonalt og internasjonalt som vi benytter oss av når behovene skulle være tilstede. Det være seg lagerhotell, express world wide e.l. Vi støtter oss på flere for å kunne heve vårt tilbud, og for å kunne ha spisskompetanse på det som utføres.

Ta kontakt med oss hvis du skulle ha behov for transport av noen slag, lurer på noe, eller bare for en uforpliktende prat.

 

 

Et utvalg av våre biler i alle størrelser